Bezwaar maken

Bent u het niet eens met de belastingaanslag of de WOZ-waarde? Dan kunt u bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet ingediend zijn. U kunt dit snel digitaal doen via het bezwaarformulier in het digitaal loket. Het reactieformulier kunt u ook invullen, uitprinten, ondertekenen en opsturen naar: 

 

Sabewa Zeeland

t.a.v. de heffingsambtenaar

Postbus  1155

4530 GD  Terneuzen

 

Belangrijke informatie

Wilt u een bezwaar indienen en bent u van plan om gebruik te maken van de dienstverlening van een commercieel bureau of makelaar? Lees dan ons nieuwsbericht hierover op onze website. Wist u bijvoorbeeld dat deze kantoren hoge bedragen opstrijken die u als burger uiteindelijk zelf betaalt? 

 

Wilt u weten in welke situatie u bezwaar kunt maken? Klik dan verder in het linkermenu om te zien wat voor u van toepassing is. Let op: de verplichting tot betaling wordt niet opgeschort door het indienen van een bezwaarschrift tenzij u hierom uitdrukkelijk in uw bezwaarschrift verzoekt. Op uw verzoek wordt u gehoord voor er uitspraak op uw bezwaarschrift wordt gedaan.